Vomilek aggregaten
Image default
Dienstverlening

Een elektrisch vloerluik

Een elektrisch vloerluik is tegenwoordig iets wat veel eigenaren van een luxe woning of van een bedrijf laten plaatsen. Dit is een prachtig luik dat een duidelijke scheiding maakt tussen twee etages of waarmee een trappengat kan worden bedekt. Deze vloerluiken zijn vaak gemaakt van glas. Het gaat hier om hoogwaardig glas dat bestaat uit meerdere lagen. Doordat het glas zo dik is, en het frame om het luik erg stevig en goed geplaatst, kan er gewoon worden gelopen op dit soort luiken. U kunt het dus zien als een mooie glazen plaat dat in de vloer is gezet. Dit heeft als toegevoegde waarde dat het er prachtig uitziet en dat het een belangrijke functie kan vervullen.

Een elektrisch vloerluik is waar u bij Linfi.nl voor aan het juiste adres bent. Hier hebt u een ruime keuze tussen verschillende elektrische vloerluiken die makkelijk te bedienen zijn en die een welkome aanvulling zijn binnen elk modern interieur.

 

Kiezen voor een elektrisch vloerluik

Wellicht vraagt u zich af of een elektrisch vloerluik goed bij uw wensen aansluit. Daarvoor kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen en eventueel ook een offerte op laten maken. U hoeft niet bang te zijn voor de kwaliteit van de vloerluiken omdat deze optimaal is. Er wordt enkel gebruik gemaakt van de beste materialen om het vloerluik te plaatsen en daarnaast is het materiaal van de vloerluiken zelf ook hoogwaardig. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere lagen glas waar gewoon op gelopen kan worden.

Het Glas is krasbestendig en door het hoogwaardige frame blijft het netjes op zijn plaats liggen. Daarnaast is een belangrijk detail ook dat de vloerluiken makkelijk te bedienen zijn door middel van het speciale paneel dat aan de wand wordt gehangen. Indien u zich niet bij het paneel bevindt, dan kunt u ook aan de binnenkant van het luik ervoor kiezen om deze te openen. Wanneer er sprake is van een technische onderbreking of uitval van stroom kan het luik alsnog handmatig worden geopend. Aan dit soort veilige aspecten is uiteraard ook gedacht. Bekijk de mogelijkheden nu en maak uw keuze voor in uw eigen interieur.