Vomilek aggregaten
Image default
Dienstverlening

Specialist in dakrenovatie, reparatie en onderhoud – Dakdekkersbedrijf Kewodak

Bent u op zoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in het renoveren, repareren en onderhouden van daken? Dan is Kewodak de juiste keuze voor u! Met meer dan 35 jaar ervaring hebben zij een streepje voor op andere dakdekkersbedrijven. Of u nu een particuliere klant bent of een zakelijke klant, Kewodak biedt de beste service op het gebied van inspectie, advies en dakwerk. Daarnaast voldoet Kewodak aan diverse kwaliteitseisen en certificaten, zoals het VCA**-certificaat, het KOMO-procescertificaat en het Dakmerk Waarborgfonds.

Kewodak biedt verschillende soorten daksystemen aan, zodat er altijd een oplossing is die bij uw wensen en behoeften past. Het bedrijf werkt zowel solo als in teamverband, waarbij goede samenwerking en communicatie essentieel zijn. Alle medewerkers van Kewodak hebben ruime ervaring en zijn in het bezit van de juiste diploma’s en certificaten.

Wilt u kennismaken met het team van Kewodak of heeft u behoefte aan deskundig advies? Neem dan gerust contact met hen op. Kewodak weet welk dak het beste bij u past!

Wat is een snelle oplossing voor wateroverlast?

Een snelle oplossing voor het probleem van wateroverlast door extreme weersomstandigheden is een groendak laten aanleggen. Een groendak is bedekt met aarde en planten en fungeert als extra bescherming voor het dak. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het in de zomer minder warm wordt. Daarnaast vangt een groendak regenwater op en voert het vertraagd af, waardoor het riool minder belast wordt tijdens hevige regenval. Veel gemeentes stimuleren de aanleg van groendaken door middel van subsidies. Bovendien biedt een groendak ook nog andere voordelen, zoals het creëren van extra leefruimte op het dak, bijvoorbeeld voor tuinen of wandelgebieden. Kewodak is een dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen van groendaken. Neem contact op voor meer informatie.

Dakdekkersbedrijf Kewodak weet alles over platte daken

Bent u op zoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf dat alles weet over platte daken? Dan bent u bij Kewodak aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring en expertise zijn zij dé specialist op het gebied van platte daken.

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of reparatie, het Kewodak team van vakbekwame dakdekkers staat voor u klaar. Ze werken met hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat uw platte dak van de beste kwaliteit is.

Daarnaast bieden ze ook regelmatig onderhoud en inspecties aan om problemen vroegtijdig te signaleren en te verhelpen. Zo voorkomt u onnodige schade en kosten in de toekomst.

Kies voor Kewodak en geniet van een perfect uitgevoerd plat dak dat jarenlang meegaat. Neem vandaag nog contact met Kewodak op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

https://www.kewodak.nl/