Vomilek aggregaten
Image default
Woningen

Relaxstoelen voor uw gezondheid

De kracht van ontspanning valt niet te ontkennen. Ontspanning is niet alleen belangrijk voor uw mentale gemoedstoestand, maar ook voor uw lichaam. Eén van de beste manieren om te ontspannen is in een relaxstoel met alle snuisterijen erop en eraan, zoals stoelverwarming en een massagemechanisme. Als u echter te lang in een verkeerde positie zit, of ligt, kunt u last krijgen van uw rug en nek. Het is daarom van belang dat u de juiste zithouding aanneemt en bovendien een stoel uitkiest die de juiste hoeveelheid ondersteuning biedt voor uw lichaam. Bij Pluijm Relaxstoelen in Limburg, Meijel, vindt u een grote verscheidenheid aan comfortabele relaxstoelen die bovendien de ondersteuning bieden die uw lichaam nodig heeft.

Handige snufjes

Het assortiment van deze specialist uit Limburg, Meijel, bestaat uit relaxstoelen van alle soorten en maten. Alle stoelen zijn elektrisch, dan wel handmatig verstelbaar. Verder is er een zeer brede keuze aan extra opties die u tegen een meerprijs kunt laten toevoegen aan uw stoel. Laat u informeren door één van de vakkundige medewerkers over de functionaliteiten waar u het meeste gebaat bij bent. Naast de ergonomische opties die u, afhankelijk van uw lichamelijke behoeftes, kunt laten toevoegen, zijn er ook tal van opties beschikbaar met als doel uw niveau van comfort naar een hoger niveau te brengen. Dit zijn dingen zoals een ingebouwde USB-aansluiting of stoelverwarming.

Hoe werkt de sta-op-functie?

De naam doet het al vermoeden. De sta-op-functie is simpelweg een handige oplossing voor het geval u moeite heeft met het opstaan uit uw stoel. Vooral bij relaxstoelen die wat naar achter gekanteld staan, kan dit soms lastig zijn. De sta-op-functie verwijst naar een mechanisme in uw stoel dat ervoor zorgt dat de stoel bij het opstaan een beetje met u meebeweegt, waardoor u ondersteund wordt bij het opstaan. Wanneer u een stoel bij Pluijm Relaxstoelen in Limburg (Meijel) aanschaft, kunt u deze stoelfunctie laten inbouwen. Vraag hier gerust meer informatie over aan als u dat wenst.