Vomilek aggregaten
Image default
Verbouwen

Een calculatie van een bouwkundig adviesbureau nabij Amsterdam geeft u financiële houvast

Voor een bouwkundig project is een goede calculatie essentieel. Deze vormt namelijk de financiële ondergrond van elk project. Dit maakt het des te belangrijker om een calculatie reeds in het prille begin correct op te zetten. Elke onjuistheid kan grotere gevolgen hebben dan u wellicht vermoedt. Wanneer uw bedrijf een beperkte capaciteit heeft en een opdracht niet wil afwijzen, kunt u een beroep doen op een externe partner. Kiewiet Bouwadvies is een bouwkundig adviesbureau nabij Amsterdam en heeft jarenlange ervaring.

Calculaties voor een enkele discipline tot een geheel bouwproject

Heeft u onvoldoende capaciteit om de calculatie zelf uit te voeren of heeft u wellicht te weinig ervaring? Dan kunt u dit aan het bouwkundig adviesbureau in de omgeving van Amsterdam uitbesteden. Tijdens een eerste afspraak met dit gespecialiseerde bedrijf worden de algemene kosten, de inrichting van de bouwplaats, planning en dergelijke doorgenomen. U kunt deze externe partner inschakelen wanneer u een calculatie nodig heeft voor een enkele discipline, maar ook wanneer een complete calculatie voor alle aspecten van een bouwproject noodzakelijk is.

Calculaties op basis van BIM

Kiewiet Bouwadvies heeft al ruim twee decennia ervaring met het maken van calculaties voor professionele bouwprojecten. In eerste instantie geschiedde dit met behulp van 3D-tekeningen, maar inmiddels heeft dit plaatsgemaakt voor het BIM-modelleren. BIM staat voor een digitaal bouwinformatiemodel dat het uit te voeren bouwwerk virtueel weergeeft. Bij het BIM-modelleren staan geometrie en informatie centraal. Deze twee aspecten worden in dit model aan elkaar gekoppeld. Met behulp van het BIM-modelleren, zoals ook gebruikt door het professionele calculatiebureau, kan een project in goede banen worden geleid.

De optimale basis voor uw volgende bouwproject

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u op basis van een bouwkundige calculatie van inzicht in de bouwkosten kan voorzien? Dan bent u bij dit gespecialiseerde adviesbureau aan het juiste adres. Het bedrijf hanteert een efficiënte en collaboratieve methode die u van een optimale basis voor uw volgende bouwproject voorziet.