Vomilek aggregaten
Image default
Verbouwen

De perfecte keuze voor een gietvloer in uw badkamer

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw badkamer? Dan kan een gietvloer wel eens de perfecte uitkomst voor u zijn. Een gietvloer is niet alleen een voordelige keuze, u kunt de vloer namelijk ook zelf eenvoudig aanleggen. Daarnaast heeft een gietvloer nog vele andere voordelen.

Keuze uit twee soorten gietvloeren

Wanneer u op zoek bent naar een gietvloer voor uw badkamer, heeft u grofweg twee opties. Zo kunt u kiezen voor een epoxy of een PU gietvloer. Beide vloeren zijn geschikt voor een badkamer, omdat ze elastisch en sterk zijn. Daarnaast zijn beide gietvloeren waterdicht en is er weinig kans op scheurvorming.

Voordelen van een PU gietvloer

Toch kiezen veel mensen voor een PU gietvloer voor hun badkamer. Een polyurethaan gietvloer werkt namelijk erg geluiddempend. Daarnaast is deze vloer ook geschikt voor elke soort ondergrond. Verder kunt u de PU gietvloer ook combineren met een vloerverwarming. Een epoxy vloer kan meer gewicht dragen en wordt hierdoor vaker gebruikt in de industrie.

Leg de gietvloer in uw badkamer volledig zelf aan

Heeft u de keuze gemaakt om een gietvloer in uw badkamer aan te leggen? Koop dan de materialen in om deze vloer aan te gaan leggen. Het grote voordeel van een PU gietvloer is dat u dit volledig zelf kunt doen. U hoeft hier geen professional voor in te huren en u kunt hier dan ook veel geld op besparen. U kunt al uw nodige materialen en producten kopen bij de ervaren specialist in vloerafwerking: Decochip. Of u nu voor een polyurethaan of epoxy vloer gaat: alle materialen kunt u bij deze expert kopen. Geef zelf eenvoudig aan hoeveel vierkante meter u nodig heeft en dit pakket of blik zal vervolgens geleverd worden. Zo betaalt u nooit meer dan dat u daadwerkelijk nodig heeft.