Vomilek aggregaten
Image default
Beauty en verzorging

Voor een medische pedicure kun je ook in Sittard terecht

Wanneer je last hebt van je voeten en/of nagels kun je het beste naar een medische pedicure gaan. Een gewone pedicure sittard zorgt ervoor dat je voeten en nagels er weer netjes bij lopen. Maar bij een medische pedicure kun je met bepaalde klachten langsgaan of zelfs met bepaalde aandoeningen zoals reuma, diabetes en spasme. Veel mensen hebben ook last van schimmelnagels en dit levert ook een boel vervelende klachten op. Denk hierbij maar aan ingegroeide teennagels, kapotte nagels en verkleuringen. Bij de medische pedicure in Sittard kunnen ze dit allemaal voor je oplossen door verschillende specialisaties.

Diabetes en pedicure in Sittard

Wanneer je diabetes hebt is het belangrijk om je voeten regelmatig te laten controleren. Want hoe langer je dat hebt, hoe meer klachten er kunnen komen aan je voeten. Al is het maar om preventief bij de pedicure in Sittard langs te gaan. Omdat je met diabetes vaak een te hoge bloedsuiker hebt tast dit de bloedvaten aan in je voeten. Hierdoor kun je last van pijn krijgen of van koude, rode en/of gevoelige voeten. Let er dan wel op dat je naar de medische pedicure gaat in Sittard en niet de cosmetische pedicure. Er moet namelijk wel goed met je voet omgegaan worden en iemand die gespecialiseerd is in een diabetesvoet weet hoe dat moet.

Wat kun je verwachten van een pedicure?

De meest standaard onderdelen bij een pedicure in Sittard zijn het weghalen van eelt en/of likdoorns, knippen en vijlen van de nagels en eventueel het aanbrengen van nagellak. Ook kunnen ze indien dit nodig is de ingegroeide teennagels weghalen en de pijn verlichten. Heb je daarnaast nog een aandoening, dan zit je dus goed bij de medische pedicure in Sittard aangezien ze hier gespecialiseerd in zijn.