Vomilek aggregaten
Image default
Tuin en buitenleven

U vindt nergens beter advies over agrarisch natuur- en landschapsbeheer

Zoekt u een deskundig ecologisch adviesbureau om u raad te geven omtrent agrarisch natuur- en landschapsbeheer? Ga dan eens langs bij Staring Advies uit Hoog-Keppel, in de omgeving van Hengelo. Als onderzoeksbureau beschikken ze over ruime ervaring in het geven van deskundig advies voor verschillende soorten natuur. Bovendien zijn ze specialist in de rapportage van verschillende soorten natuuronderzoek.

Dit professioneel ecologisch adviesbureau is gespecialiseerd in agrarisch natuur- en landschapsbeheer

De experten van dit ecologisch adviesbureau zijn een stichting met verschillende lopende projecten. Zo is het zogenaamde Min40celsius. Dit is een informatiecentrum met een doorlopende expositie over geologie, landschap en evolutie van de Achterhoek. Met veel aandacht voor bijzondere bodemvondsten en natuurontwikkeling bij de zandwinning in het Azewijnse Broek en andere opgravingen in de regio. Daarnaast heeft min40celsius wisselexposities en actuele thema’s en activiteiten voor jong en oud. Al sinds 1998 is dit ecologisch adviesbureau beig met agrarisch natuur- en landschapsbeheer en ze kennen de materie dus als geen ander.

Ontdek waarbij deze experts u kunnen bijstaan

De experts van dit ecologisch adviesbureau bieden u tal van diensten aan. Ze adviseren niet enkel over agrarisch natuur- en landschapsbeheer, maar kunnen ook projecten coördineren en u helpen indien u subsidies wil aanvragen. Ook voor fauna- en flora-onderzoek zit u goed bij ons. Wilt u een onderzoek laten uitvoeren naar een agrarisch stuk bij u in de buurt of naar de levende organismen, zoals vissen, vogels, reptielen of iets anders dat er huisvest? Doe dan een beroep op de experten van dit bureau dat gepassioneerd is door natuur! 

Reken op de deskundigheid van deze experts

Deze deskundigen weten zeker en vast waarover ze het hebben en kunnen u heel goed bijstaan met advies en coördinatie. Heeft u nog vragen of opmerkingen in verband met de diensten die deze experten aanbieden en wil je daarvoor hen graag contacteren? Kijk dan op de website voor meer informatie en de contactgegevens!