Vomilek aggregaten
Image default
Woningen

Met het aanbod van deze specialist kunt u duurzame en lichtgewicht dakleien leggen

Bent u architect, projectontwikkelaar of aannemer? Dan is de kans groot dat het laten leggen van dakleien tot uw verantwoordelijkheid behoort en u hiervoor een betrouwbare aanbieder zoekt. Ikking Group heeft kunstleien van hoogwaardige merken in wel twintig kleuren beschikbaar. Op de website bekijkt u direct of de gewenste kleur voor uw nieuwbouw- of renovatieproject beschikbaar is. Lees verder en ontdek wat deze specialist u nog meer te bieden heeft!

De dakleien zijn geschikt voor allerlei soorten gebouwen

Sinds 1972 biedt Ikking Group een assortiment aan dat zowel milieu- als arbeidsvriendelijk is. De kunstleien zijn licht van gewicht en daarom gemakkelijk te leggen. De missie van dit bedrijf is om het productieproces zo duurzaam mogelijk te laten verlopen. Dit ziet u terug in het transport (door het lichte gewicht kunnen er meer producten vervoerd worden) maar bijvoorbeeld ook in de keuze voor het materiaal. Dit bestaat namelijk uit een mengsel van kalksteen en polypropyleen, dat eenvoudig te recyclen is. Bovendien zijn alle dakleien vrij van gevaarlijke stoffen. Werkt u momenteel aan een nieuwbouwproject van een woonhuis, villa of bedrijfspand of bent u juist een gebouw aan het renoveren? In beide gevallen kunt u dakleien leggen van deze specialist.

Kies voor een product met een lange levensduur

Wanneer u ervoor kiest om dakleien te leggen van Ikking Group, kiest u voor een eersteklasproduct dat jaren lang meegaat. Zo wordt uw nieuwbouw- of renovatieproject een groot succes. Bovendien worden de producten van deze specialist aangeboden tegen een aantrekkelijk tarief. Bezoek de website en maak uw keuze uit kunstleien van kwaliteitsmerken als BTL of Tapco Classic. Heeft u nog vragen over de producten? Neem dan contact op met de medewerkers van het bedrijf; zij helpen u graag verder! Ook particulieren helpen zij graag met persoonlijk advies en een verwijzing naar een vakhandel in de buurt.

https://ikking.com/