Vomilek aggregaten
Image default
Aanbiedingen

Zonwerende folie heeft niet alleen een warmte-, maar ook inbraakwerende werking

Wanneer u zich al eens hebt verdiept in raamfolie, weet u wellicht dat er speciale inbraakwerende folie bestaat. Met inbraakwerend wordt dan eigenlijk inbraakvertragend bedoeld. Folie kan de kracht die een inbreker zet namelijk niet aan, maar weet deze de situatie wel moeilijker te maken. En dus kiest een inbreker al gauw het hazenpad. Maar wist u dan ook gewone zonwerende folie inbrekers weet af te schrikken en zo de kans op een inbraak aanzienlijk kan verkleinen?

Een blinderend effect dat potentiële inbrekers afschrikt

Leden van het inbrekersgilde houden maar wat van controle. Ze willen dan ook zeker weten dat er niemand binnen is voordat zij besluiten een woning of een ander pand illegaal te betreden. Om diezelfde reden wordt dan ook vaak geadviseerd de gordijnen te sluiten voordat u vertrekt. Ook zonwerende folie zorgt voor dit zogeheten blinderende effect. De zonwerende folie reflecteert, wat ervoor zorgt dat men niet naar binnen kan kijken. Zo heeft het dus een preventieve werking. Qua onderhoud bestaan er geen speciale vereisten.

Dé partij voor distributie en montage

Kwalitatief hoogwaardige zonwerende folie vindt u bij Man Protection, die zich de enige officiële LLumar distributeur van Nederland mag noemen. Het bedrijf is niet reeds veertig jaar distributeur, maar heeft net zoveel jaar ervaring met het monteren van folie op glas. U kunt bij dit bedrijf rekenen op professionals met enthousiasme voor het vak. Men heeft ervaring met zowel woningen als grotere panden.

Installatie door VCA-gecertificeerde monteurs

Man Protection voert een zeer breed assortiment aan zonwerende folie en kent een zeer divers werkterrein, zowel particulier als zakelijk. Levering van de producten geschiedt, net als montage ervan, in de gehele Benelux. Omdat de meeste artikelen, waaronder ook de zonwerende folie, op voorraad zijn, heeft u uw bestelling snel in huis. Montage wordt door het bedrijf altijd verzorgd door VCA-gecertificeerde installateurs.

https://www.manprotection.nl/