Vomilek aggregaten
Image default
Woningen

Vrijstaande of hangende houtkachel kopen

Een houtkachel is een sfeervolle toevoeging aan uw woonkamer en bij correct gebruik, een milieuvriendelijke warmtebron. Bij Home Garden Shop in Gendt, in regio Arnhem-Nijmegen, kunt u een houtkachel kopen die bij uw ruimte past. In het ruime assortiment vindt u verschillende merken en modellen, waaronder vrijstaande en hangende houtkachels.

Vrijstaande houtkachels

Een vrijstaande houtkachel is een houtkachel die op de grond staat. Dit kan een houtkachel op poten zijn of een model waarbij het vak voor hout op de grond staat en de kachel erboven gepositioneerd is. Een voordeel van een vrijstaande houtkachel is dat deze op iedere plek in de ruimte geplaatst kan worden. Een vrijstaande houtkachel kopen kan bijvoorbeeld dienen als scheiding tussen de woon- en eetkamer, maar kan ook gewoon tegen de muur geplaatst worden. Vrijstaande kachels zijn in allerlei vormen en van allerlei merken beschikbaar.

Hangende houtkachels

Een hangende houtkachel raakt de grond niet en zweeft als het ware boven de grond. Een groot voordeel van een hangende houtkachel is dat de ruimte er groter door lijkt. De vloer is namelijk nog vrij en dit geeft de illusie dat er meer plek is. Bij een hangende houtkachel kunt u zelf de hoogte bepalen en heeft u dus veel vrijheid. U kunt bijvoorbeeld voor een rechthoekig of rond model van diverse merken kiezen. Een hangende houtkachel kan vrij in de ruimte hangen, maar ook tegen een muur geplaatst worden.

Modellen bekijken in een showroom

U kunt het makkelijkste een keuze maken wanneer u de houtkachels in het echt ziet. In de showroom van Home Garden Shop in Gendt, in de provincie Gelderland, ontvangt u professioneel advies en kunt u een prachtige houtkachel kopen. Om een beter beeld te krijgen van de houtkachel in uw woonkamer, kunt u een persoonlijk 3D-ontwerp aanvragen. De specialisten van Home Garden Shop zorgen ervoor dat uw nieuwe houtkachel vakkundig en veilig geplaatst wordt.

 

https://homegardenshop.nl/