Vomilek aggregaten
Image default
Woningen

Professionele hulp bij het leggen van parket in de omgeving van Oosterhout

Zoekt u een leverancier van parket in de buurt van Oosterhout, Terheijden en Breda? Dominique Rasenberg leerde als kleine jongen het parket leggen van zijn vader. Met de kennis is ook de passie doorgegeven, hij is ondertussen gediplomeerd meesterparketteur. In Oosterhout en omgeving is Dominique vooral bekend om het leggen van parket in gedetailleerde, perfect uitgevoerde patronen. Het bedrijf Rasenberg Parket is met de tijd meegegroeid en beschikt over de modernste materialen en machines om een perfecte vloer van parket te leggen en te onderhouden. Bianca, de vrouw van Domique, runt de showroom in Terheijden, vlak bij Breda. Ze weet alles over de verschillende vloeren en heeft een goed gevoel voor het effect dat ze op een ruimte hebben. Met haar hulp kiest u gegarandeerd de vloer die het beste bij uw wensen past.

De beste oplossing verschilt per situatie

Om erachter te komen welk parket het best geschikt is voor uw woonsituatie in Oosterhout, moet u goed nadenken over het gebruik van de ruimte waarin de vloer komt te liggen. Hout is mooi en comfortabel, maar het kan niet goed tegen vocht of heftige temperatuurschommelingen en het moet vastgezet worden waardoor de vloer voor de rest van zijn leven in hetzelfde huis zal blijven liggen. Lamel bestaat uit verschillende laagjes hout waardoor het bij het leggen in elkaar wordt geklikt. Daardoor kunt u het makkelijk weer uit de ruimte verwijderen en meenemen naar uw volgende (huur)woning. Pvc en duoplanken beschikken over een watervaste laag waardoor ze geschikt zijn voor vloeren waar vaker water op terecht komt, zoals de keuken en de badkamer. Er zijn veel verschillende kleuren en kwaliteiten laminaat en dit materiaal gaat door de slijtvaste toplaag erg lang mee.  

Neem gerust contact met hen op

Als u op zoek bent naar informatie over de verschillende soorten vloeren en onderhoud die aangeboden worden in Oosterhout, kunt u langsgaan bij de showroom in Terheijden. U zult zien dat het heldere advies van Rasenberg Parket u helpt de juiste oplossing te vinden voor uw situatie.   

https://rasenbergparket.nl/