Vomilek aggregaten
Image default
Aanbiedingen

Maatwerk zwembaden

Maatwerk zwembaden

Wat wij toch nog veel te vaak horen zeggen als wij in gesprek raken met mensen over zwembaden is “mijn tuin is te klein voor een zwembad”. Men heeft toch nog veel het beeld van een maatvoering van minimaal 8 x 4 meter, maar dit is echt niet noodzakelijk.

Vandaag de dag is zelfs een stadstuintje nog geschikt voor een zwembad, omdat we op meerdere manieren van een zwembad kunnen genieten.

 

Banen zwemmen

Een zwembad heeft vaak lengtemeters nodig als hier daadwerkelijk baantjes in gezwommen gaan worden. Een lengte van 10 meter is dan een mooie maat. Maar dan nog steeds is het geen 50 meter bad, zoals we dit in veel openbare zwembaden kennen. 

Wij geven dan ook veelal het advies bij de sportieve zwemmers om te kiezen voor een zwemmachine. Deze zijn er in diverse capaciteiten, zodat er voor iedere zwemmer een geschikte zwemmachine beschikbaar is. Deze heeft geen lengtemeters nodig, dus ook geen grote tuin. Het mooie van een zwemmachine is dat u deze ook krachtiger kan zetten en u zo meer uitdaging geeft.

 

Ontspanning

Merendeels wordt een zwembad in eigen tuin aangeschaft voor het plezier en de ontspanning die het met zich meebrengt. En de afkoeling op een warme zomerse dag. Hoe lekker is het om in het zwembad op de aangebrachte zitbank in de ochtend met een kop koffie wakker te worden en in de middag met een glas wijn te genieten van het zonnetje.  Ook dit alles kan in een klein zwembad.

 

Voordelen

Het voordeel van een klein zwembad is dat de kosten ook lager zullen zijn. Niet alleen in aanschaf, maar ook in het onderhoud. De energielasten zijn stukken lager dan bij een groot zwembad. Dus uw tuin is zeker niet te klein voor een zwembad. 

 

https://www.amarque.nl/