Vomilek aggregaten
Image default
Woningen

Maatwerk trappen voor uw woning

Iedere pand is uniek en daarom kan het lastig zijn om een geschikte trap te vinden. U wilt bijvoorbeeld graag een trap in een specifieke stijl of u heeft een aantal lastige hoeken waar de trap precies in moet passen. Maatwerk trappen zijn een oplossing voor dit probleem. U kunt bij HR Trappen terecht voor unieke trappen die perfect op maat worden gemaakt voor uw woning of bedrijfspand. U hebt een ruime keuze in zowel materialen als bijbehorende accessoires.

Kies uw favoriete materiaal

Het materiaal dat u kiest bepaalt voor een deel de uitstraling van de maatwerk trappen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor robuust eikenhout en dit laten bewerken zodat de kleur perfect past bij uw andere eikenhouten meubelen. U geeft een warme uitstraling aan uw trap en woning door voor rubberhout te kiezen. Een trap gemaakt van grenen heeft een moderne uitstraling en is budgetvriendelijk. Bent u op zoek naar een duurzaam materiaal? Dan kunt u denken aan een trap gemaakt van bamboe.

Bijbehorende accessoires: van leuningen tot verlichting

Afgezien van de trap zelf, heeft uw waarschijnlijk ook nog een aantal accessoires nodig. In de meeste gevallen is een leuning met bijbehorende leuningdragers aan te raden. Dit zorgt ervoor dat u houvast hebt op de trap. U kunt kiezen voor hekwerk of antislipprofielen, om uw trap veiliger te maken. Ook verlichting behoort tot de mogelijke accessoires. U laat bijvoorbeeld verlichting plaatsen in de traptreden zelf of aan de zijkanten in de muur.

3D-impressie van uw nieuwe trap

Bij HR Trappen kunt u in een online toonzaal de maatwerk trappen bekijken die ze eerder hebben gemaakt. Ook bent u welkom in de vestiging om modeltrappen te bekijken en verschillende materialen te vergelijken. U ontvangt een 3D-impressie van het ontwerp, zodat u goed kunt inschatten hoe uw nieuwe maatwerk trap er in uw woning uit komt te zien.

https://www.hrtrappen.nl/