Vomilek aggregaten
Image default
Kinderen

Kindertandpasta in de vorm van tabletten: een nieuwe manier van poetsen

Kindertandpasta komt in allerlei soorten voor op de markt, maar kinderen zijn lang niet overal tevreden mee. Veel tandpasta’s in tubes hebben namelijk een heftige mintsmaak die kinderen te sterk vinden. Ook kan tandenpoetsen gezien worden als een vervelend klusje waar kinderen geen zin in hebben. Fairytabs heeft hier echter een slimme oplossing voor bedacht. Zij hebben namelijk tandpastatabletten ontwikkeld speciaal voor kinderen. Deze zijn goed voor de tanden en leuk om te gebruiken!

Wat zijn tandpastatabletten?

Tandpastatabletten zijn kleine tabletjes die kinderen als tandpasta kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om per poetsbeurt één tabletje te gebruiken. Hier kan een kind dan op kauwen, waarna er een schuim ontstaat. De kindertandpasta in de vorm van een tabletje lost dan volledig op. Met dit schuim kan gepoetst worden met een tandenborstel. Het poetsen gaat dan net zoals normaal. Wanneer de twee minuten voorbij zijn, kunnen de kinderen het schuim gewoon uitspugen. Nog even spoelen en je kind is helemaal klaar. De tabletjes worden gemaakt van biologische ingrediënten en bevatten geen chemische stoffen die schadelijk kunnen zijn. Handig én veilig dus!

Ga direct over tot het bestellen

Fairytabs heeft een handige website waar je verschillende producten voor kindertanden kunt kopen. Zo staat het merk bekend om de kindertandpasta in de vorm van tabletjes, maar je vindt in de webshop ook tandenborstels, drinkbekers en opbergbakjes. Wanneer je al deze producten wilt ontvangen, kun je het best kiezen voor een starterkit. Hierin zit alles wat jouw kind nodig heeft voor het tandenpoetsen. Wanneer je voor een langere tijd gebruik wilt maken van de kindertandpasta, kun je ervoor kiezen om een abonnement af te sluiten. Je hebt dan altijd een voorraad in huis. Een abonnement voor een langere tijd is ook nog eens erg voordelig omdat je korting krijgt. Ontdek het zelf in de webshop en plaats je bestelling vandaag nog!

https://fairytabs.be/