Vomilek aggregaten
Image default
Aanbiedingen

Houten trappen

Er zijn houten trappen in alle soorten en maten. De meest gebruikte trap is om verdiepingen te overbruggen. Denk bijvoorbeeld aan een opgang naar de zolder of vide. Maar hoe kies je nu de beste houten trap uit? 

 

Losse houten trap

Een losse houten trap. Daarmee wordt bedoeld dat je een flexibele opgang hebt naar een verdieping. Daarmee bedoelen we dat je het gemak hebt van een vaste trap maar ruimte bespaard omdat je de trap ook weer weg kunt halen. Dat geeft heel veel extra ruimte in je woning of op je verdieping. Daarnaast is de losse houten trap een stuk voordeliger dan de vaste trappen die op maat gemaakt zijn. De losse trap is daarmee een ideaal alternatief voor een vaste houten trap naar zolder.

 

Multifunctionele trappen

Uiteraard zijn deze houten trappen niet beperkt tot het verbinden van verdiepingen. Deze trappen worden vaak gebruikt als trap bij een bibliotheek. Omdat de trap van hout is staat hij mooi bij iedere bibliotheek of boekenkast. Daarnaast wordt deze trap vaak gebruikt bij een stapelbed. Deze trappen zijn daar zeer geschikt voor omdat ze eenvoudig op maat gemaakt kunnen worden. Dat op maat maken hoef je overigens niet zelf te doen. Bij de maker van deze trappen kun je eenvoudig vragen om maatwerk. 

 

Houten werktrappen

Houten trappen die gebruikt worden in en om het huis. Dit worden werktrappen genoemd. Ze worden gebruikt voor het huishouden maar ook voor klussen zoals schilderwerk. Daarnaast pak je deze trappen er snel even bij wanneer je een lamp moet vervangen of een schilderij op gaat hangen.

 

Decoratieve trappen

Naast functioneel zijn deze trappen van hout decoratief. Zo worden ze veel gebruikt om accessoires op te plaatsen. Zet deze trap in je woning met een paar mooie plantjes. Of hang er leuke kleden of doeken aan op. Daarmee heb je eens wat anders in je woning staan dan standaard plankjes.

 

Houten trappen van Van Eldik Ladders

De houten trappen koop je bij Van Eldik Ladders. Ze hebben de meeste ervaring als het gaat om houten klimmaterialen. Zelfs meer dan honderd jaar. Dat betekent dat zij veel ervaring hebben als het gaat om de beste houten trap voor jouw situatie. Heb je vragen aan ze of wil je eerst kijken in het magazijn voordat je een trap koopt? Neem dan even contact op met Van Eldik. Ze helpen je graag.

 

https://www.vaneldikladders.nl/