Vomilek aggregaten
Image default
Huishoudelijk

Hästens heeft de beste boxsprings

Waarschijnlijk heeft u al wel eens gehoord van de boxsprings en bedden van Hästens. Hästens is een bekende beddenfabrikant die geroemd wordt om diens bijzonder goede kwaliteit. Alle boxsprings van Hästens zijn gemaakt van natuurlijke materialen waardoor het een zeer comfortabele slaapervaring ten gevolge heeft. De bedden en boxsprings worden onder andere gemaakt van grenen hout, wol, katoen en natuurlijk paardenhaar. Bij Fidder Slapen in Woerden zijn ze trots om een zeer ruim aanbod van Hästens boxsprings aan te bieden. Zij zijn dé exclusieve aanbieder van Hästens in Nederland.

Onderschat ook de bedden van Auping niet!

Bij Fidder Slapen in Woerden, nabij Utrecht, vindt u ook bedden van Auping. Auping is wellicht de bekendste Nederlandse beddenfabrikant. Dat is ook niet zo verwonderlijk. Het bedrijf is in 1888 opgericht en heeft sindsdien gestaag aan zijn naam gebouwd. Dat heeft hen zeker geen windeieren gelegd, want een bed van Auping voor uw slaapkamer in regio Utrecht garandeert u van een heerlijke nachtrust. Dankzij goede ventilatie, ondersteuning, drukverlaging en verstelbaarheid is ieder bed van Auping volledig aan uw eigen wensen aan te passen zodat u iedere dag de deur van uw woning in Utrecht vol energie uitstapt. Klinkt dat als een droom? Het wordt zo werkelijkheid voor u!

Ontdek welk bed het beste bij u past

In Woerden vindt u de showroom van Fidder Slapen, dé beddenspeciaalzaak van Nederland. Hier vindt u matrassen, bedden en andere toebehoren van kwaliteitsmerken zoals Hästens en Auping. Deze slaapexperts onderscheiden zich door een deskundig slaapadvies op basis van een persoonlijk gesprek. Daarom wordt het aangeraden om een afspraak te maken als u een bezoek wilt brengen aan de showroom. Dan ontdekt u samen met de experts welk bed bij uw slaapwensen past. Een afspraak maakt u online door een reservering te plaatsen voor een tijdvak. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen.