Vomilek aggregaten
Image default
Aanbiedingen

Eenvoudig uw alimentatie laten berekenen, doet u via deze website

Als u recent gescheiden bent of binnenkort gaat scheiden, is er veel dat u moet regelen. Een van die dingen is de eventuele alimentatie. De alimentatie is het geld dat u of uw ex-partner aan de ander moet betalen wanneer het inkomen te laag is. Na een scheiding is het namelijk mogelijk dat een van de partners niet genoeg inkomen heeft om zichzelf en eventuele kinderen te onderhouden. Het regelen van alimentatie kan erg lastig zijn. De hoogte van de alimentatie hangt namelijk af van veel factoren. Bij Rechtswinkel.nl kunt u gratis vragen stellen over uw alimentatie. Een ervaren jurist helpt u dan met de alimentatie berekenen.

Partneralimentatie

Wanneer u gaat scheiden, krijgt u misschien met verschillende soorten alimentatie te maken. Zo is er partner- en kinderalimentatie. De partneralimentatie is bedoeld voor een partner die een te laag inkomen heeft om zichzelf te onderhouden. Na het scheiden krijgen veel partners er extra kosten bij, zoals het betalen van huur. Het is dan de bedoeling dat de partner met het hoge inkomen de andere partner helpt. Weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor partneralimentatie? Dan kunt u hier op deze website hulp voor zoeken.

Stel vragen over kinderalimentatie

Wanneer u ook kinderen heeft, gaan die na de scheiding waarschijnlijk het grootste gedeelte van de tijd bij één ouder wonen. Die ouder heeft meer kosten voor de kinderen. Daarom moet de andere ouder vaak kinderalimentatie betalen. Dat geld wordt gebruikt voor eten, kleding, school, sport en andere activiteiten. De hoogte van de alimentatie verschilt nogal en hangt af van de behoeftes van de kinderen. Het is daarom belangrijk om van te voren de alimentatie te laten berekenen. Op Rechtswinkel.nl kunt u gratis hulp vragen om de alimentatie te berekenen. Heeft u verdere ondersteuning nodig? Dan kunt u ook een fysieke afspraak maken met een van de juristen. Die staan open om al uw juridische vragen te beantwoorden.

https://rechtswinkel.nl/