Vomilek aggregaten
Image default
Groothandel

Een perfecte catering thermobox voor elke onderneming

Van ijs tot pizza’s en van warme hapjes tot koelverse maaltijden: u kunt alles veilig en verantwoord vervoeren en op de juiste temperatuur laten afleveren met behulp van een catering thermobox. De juiste catering thermobox vindt u het eenvoudigst bij een specialist met een groot assortiment. Bij Lagro Waalwijk B.V. bijvoorbeeld kiest u uit diverse formaten. Zo is er voor elk type onderneming een geschikte thermobox beschikbaar.

Ruim aanbod aan producten voor uw onderneming

U bent bij Lagro Waalwijk B.V. op de juiste plek als u op zoek bent naar een catering thermobox voor uw onderneming in de zorg of horeca. Voor uw restaurant, hotel, catering, verzorgingstehuis of ziekenhuis is een ruim aanbod aan producten beschikbaar. Kies uit thermoboxen, werkbanken, regaalwagens, dienbladen en bordenwagens die u zeker nodig heeft in uw sector.

Maak gebruik van de uitgebreide service van deze specialist

U kiest niet alleen uit een groot assortiment aan transportmiddelen, zoals een catering thermobox. Deze specialist kan ook diverse werkzaamheden verrichten voor een scherp tarief. Dit kan geschieden op een contractbasis, tegen een vast maandtarief of eenmalig. Zo kunt u gebruikmaken van diensten als onderhoud, vervanging, aanpassingen, laswerkzaamheden, NEN-keuringen of reparaties. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers van het bedrijf.

Laat u adviseren op locatie door deze expert

Wilt u graag advies ontvangen zodat u zeker weet dat u het juiste product voor uw onderneming bestelt? Of wilt u de catering thermobox graag in het echt bekijken voordat u uw bestelling plaatst? Neem dan eenvoudig contact op met Lagro Waalwijk B.V. U kunt een afspraak maken in de showroom om de thermobox in het echt te zien. Het is ook mogelijk om een specialist van het bedrijf op uw locatie langs te laten komen om u van persoonlijk advies te voorzien.

https://www.lagrowaalwijk.nl/